21/25 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik, örülnék, ha felvennének és drukkolok is!
23/25 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, szóval lehet, hogy már írták, de tiszta Dalí :)
24/25 anonim válasza:
Látom az előttem szólónak is Dali stílusa jutott erről a festményről eszébe, ahogy nekem is. Rögtön, amint ránéztem Dali művészete jutott róla eszembe.
Egyébként nekem nagyon tetszik, nekem a festészetben a szürrealizmus a kedvenc stílusom és Dali pedig a kedvenc festőm(nem csak a műfajon belül). Részemről csak gratulálni tudok, én szivesen elnézegetném a szobám falán, amúgy is kék a szobám :)
Persze nem tökéletes munka, de ennek a műfajnak az is része(elnézést a szóhasználatért), hohy szarik a részletekre és tökéletességre. Ha így folytatod, akkor még sokra viheted, akkor majd egyszer felkereslek, vagy egy kiállításod és biztosan megvásárolom valamelyik festményed, esetleg festményeid. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!