12/25 anonim válasza:
Én nem nagyon szeretem az ilyen modern művészet kicsavart dolgait, de ügyes vagy, hogy el tudtál ebben mélyülni. Rajzos suliba jársz amúgy?
13/25 anonim válasza:
Elsőnek, ez egy szürrealista kép. Nem kell, hogy arányos legyen.
Mint téma, nekem nem tetszik, viszont jó a technikai megoldás és a kompozíció.
14/25 A kérdező kommentje:
Nem rajzos suliba járok csak sima gimibe.
Köszönöm a válaszokat, de kíváncsi vagyok még a véleményekre.
2011. júl. 3. 17:19
15/25 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik. válaszolva egy korábbira: nem hiszem hogy meg lenne követelve egy festményen, hogy arányos legyen az alak... ezt csupán az alkotónak kell tudnia, hogy annak szánta-e, vagy sem.
16/25 anonim válasza:
Tetszik,Dalí jutott az eszembe róla, csak egy kicsit szögletesebb kubistább stílusban:-)
17/25 anonim válasza:
hát látom festeni azt tudsz,de ha én így tudnék,tuti nem ilyen képeket,hanem portrékat,élethű képeket festenék,de persze csak az én véleményem,nekem nem jön be ez az elvont stílus,de kinek a pap...amúgy nagyon jó :)
18/25 anonim válasza:
Na és ki mondta, hogy azok kezek?
19/25 habibi válasza:
nekem tetszik, bár nem a stílusom, valami megfogott benne. saját képed? vagyis nem láttad valahol korábban, csak kipattant a fejedből és lefestetted? mert ha igen, sajátod, akkor kreatív vagy nagyon , és tetszik az árnyékolás, bár nem mindenhol tökéletes. mindenesetre sok sikert kívánok neked a továbbiakban, és szerintem gyakorolgass és sikerül bekerülnöd (de ott ha jól tudom főleg az arányok a fontosak, jól tudsz-e térben rajzolni...).
20/25 anonim válasza:
Nekem tetszik..tehetséges vagy:)Remélem felvesznek:)Csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!