Kicsoda ő? Ő lenne a "múzsám"?
Van egy lány akivel a kapcsolatomat úgy jellemezném, mint Hannibal Lecter kapcsolatát Clarice Starling-al, csak halottak és börtön nélkül. Állandóan sértegetjük egymást, itt-ott megpróbál(unk) keresztbe tenni egymásnak, nyíltan kifejezzük utálatunkat egymás felé, de egy idő után mégis beszélünk.
Egy leírhatatlan izgalom fog el, valahogy érzem, hogy ő tudja milyen vagyok. Olyan sziporkák tömkelege jut eszembe, amik normál esetben csak nagyon ritkán vagy elvétve. Hirtelen jól tudok ötleteket gyártani, még a szókincsem is jobb lesz, sokkal izgalmasabbnak tűnik minden miután vele beszéltem.
ez amit leírtál emlékeztet erre -> http://www.youtube.com/watch?v=J-DdGlPp4kQ
Ebben az animében is folyton marja egymást a két főszereplő, de hát barátok lesznek a végén :D
Ha tényleg Ihletet hoz ha vele vagy akkor ne utáljátok egymást :D
Én a múzsámmal 5.-ben haverkodtam össze, pedig Óvoda óta ismertük egymást :D nálunk az a baj, hogy elfoglalt és sose tudok vele lógni, viszont ha igen akkor kb ugyan az mint amit leírtál, csak a sértegetés és a keresztbe tevést mi játékosan űzzük :D
Egy szó mint száz ha jól érzed vele magad haverkodj jól össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!