Szerinted melyik költőnk volt a legzseniálisabb? Miért?
Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 22:13
1/15 anonim válasza:
Nekem Berzsenyi költészete tetszik a legjobban.
2/15 anonim válasza:
József Attila, mert mire már sínen volt az élete meg kellett halnia. :)
3/15 Izééékeh11 válasza:
nekem Petőfi Sándor akedvencem :) annyira jó verseket ír,nagyon szeretem :P
13L
5/15 napietus válasza:
Babits Mihály talán, de annyi zseniális magyar költő van, nagyon nehéz a választás. Arany János is, Kosztolányi Dezső, Radnóti Miklós...nem tudom, tényleg...
6/15 anonim válasza:
Nemes Nagy Ágnes és Lakatos István. Meg velük az egész Újholdas nemzedék.
8/15 anonim válasza:
Babits volt a legtehetségesebb szerintem, de a legzseniálisabb? Hát azt hiszem, József Attilát mondanám.
9/15 anonim válasza:
Radnóti, Tóth Árpád!! Maiak közül Varró Dani
18/L
10/15 anonim válasza:
legzseniálisabb, azt nem állítom, de: Ady, Tóth Árpád, és Kosztolányi talán a kedvenceim. szerintem minden ember olyan költőt választ kedvencének aki mondanivalóban és érzelemvilágban a legközelebb áll hozzá, és mikor a verseit olvassa, magára ismer bennük :) és persze zseniálisak, az biztos :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!