Mi okozza a legnagyobb nehézséget ma, hogy kibontakoztathassuk kreatív képességeinket?
De nem mindegy, hol, és mit/miről tanul.:)
Szerintem művészet, sport, vagy akár egy vállalkozás. De igazából az élet bármilyen területén kitudja magát bontakoztatni az ember, ha akarja.
Nekem az, hogy gyerekkoromban nem próbálhattam ki magam sok kreatív dologban. Csak ami úgy adódott.
És sok olyan kreatív dolog van, amihez ha van tehetségünk, akkor is csak úgy lehet hasznosítani, ha már korán kezdtünk vele foglalkozni...
A SZÜLŐKÖN SOK MÚLIK!!! Meg az iskolán, barátokon, szerencsén.
"Mi okozza a legnagyobb nehézséget ma, hogy kibontakoztathassuk kreatív képességeinket?"
Ma, mint mindig, a lustaság.
"Mi segítene a leginkább abban, hogy jobban értsük a kreativitást és saját tehetségünket kifejleszthessük?"
Az akaraterő.
Szerintem a kreativitás értéke túl van lihegve. Nem a munkád eredetisége számít, hanem a minősége. Én legalábbis a szerint az idézet szerint élek ami így szól, hogy:
"Ne próbálj különleges lenni. Csak csináld jól. Ha jól csinálod az épp elég különleges."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!