Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Kreatív kép téma: budapest?

Kreatív kép téma: budapest?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valami jó fotót szeretnék csinálni,nincs valami jó kis ötletetek,hogy mitfényképezzek ha a téma: budapest. Nem csak azt szeretném hogy mondjuk parlament klikk.. Örülnék neki!:)

2011. máj. 20. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Fotózz sorozatnak aluljárókat, lentrôl felfelé, bentrôl kifelé. Szerintem szép lenne, hogy mindegyik ugyanolyan, mégis picit más és technikailag is kihívás a sötét-világos kontraszt miatt. És naggggyon jellemzi Budapestet :)
2011. máj. 21. 09:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. máj. 21. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
A fotózás nem abból áll, hogy lenyomod a gombot. Ha más találja ki a képet, te meg csak klikkelsz, akkor valójában nem is te fotóztad.
2011. máj. 23. 03:02
 4/6 anonim válasza:

Például jó ötlet lenne a láánchíd lefotózása SÖTÉTBEN , és az előttem válaszolónak : Valószínűleg többször fotózott/kellett fotóznia a kérdezőnek és ehhez nincs ötlete ezért segítséget kér !!!

Nem szeretem amikor vki megkérdez vmit ÉS A másik lefikázzza , hülyeséget ír oda !!!

L

2011. máj. 24. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Én meg nem szeretem, ha alaptalanul vádaskodnak.

"és az előttem válaszolónak : Valószínűleg többször fotózott/kellett fotóznia a kérdezőnek és ehhez nincs ötlete ezért segítséget kér !!!"

Ez nem változtat annak az igazságtartamán, amit írtam.

"Nem szeretem amikor vki megkérdez vmit ÉS A másik lefikázzza , hülyeséget ír oda !!!"

Mégis mi ebben a hülyeség, áruld már el. Tökéletesen igaz. Ha más találja ki a képet, te csak lenyomod a gombot, akkor az nem lesz a te képed. Nem értesz egyet vele? Akkor fejtsd már ki, hogy mi ebben a hülyeség.

2011. máj. 24. 23:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Félreértitek. Ez nekem egy feladat. És egyszerüen nem jön az ihlet. De muszáj jónak lennie. Bár már van egy ötletem. Ezért kértem segitséget hátha ti tudtok valami kiindulopontot adni. Aki tényleg a kérdésre válaszolt annak köszönöm <3 aki nem hát annak nem.
2011. máj. 28. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!