Kreatív kép téma: budapest?
Sziasztok!
Valami jó fotót szeretnék csinálni,nincs valami jó kis ötletetek,hogy mitfényképezzek ha a téma: budapest. Nem csak azt szeretném hogy mondjuk parlament klikk.. Örülnék neki!:)
Például jó ötlet lenne a láánchíd lefotózása SÖTÉTBEN , és az előttem válaszolónak : Valószínűleg többször fotózott/kellett fotóznia a kérdezőnek és ehhez nincs ötlete ezért segítséget kér !!!
Nem szeretem amikor vki megkérdez vmit ÉS A másik lefikázzza , hülyeséget ír oda !!!
L
Én meg nem szeretem, ha alaptalanul vádaskodnak.
"és az előttem válaszolónak : Valószínűleg többször fotózott/kellett fotóznia a kérdezőnek és ehhez nincs ötlete ezért segítséget kér !!!"
Ez nem változtat annak az igazságtartamán, amit írtam.
"Nem szeretem amikor vki megkérdez vmit ÉS A másik lefikázzza , hülyeséget ír oda !!!"
Mégis mi ebben a hülyeség, áruld már el. Tökéletesen igaz. Ha más találja ki a képet, te csak lenyomod a gombot, akkor az nem lesz a te képed. Nem értesz egyet vele? Akkor fejtsd már ki, hogy mi ebben a hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!