Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Alföldi Róbertnek a Nemzeti...

Alföldi Róbertnek a Nemzeti Szinház főigazgatójánk viselkedése, megnyilvánulásai, rendezői stilusa megfelel-e a mai közízlésnek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 03:00
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
"A művészeknél tulajdonképpen alap, hogy homoszexuális"írod és ezzel azt akarod mondani, hogy minden művész homoszexuális?Ha ezt így gondolod akkor nagyon el vagy tévedve mert ez az állítás nem igaz és sértő is.
2011. jún. 1. 04:38
 22/26 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem vagyok eltévedve, csak a realitásban élek, sztem a te elképzeléseid elég torzak. A lényegi kérdésre pedig nem tudtál semmit válaszolni persze.

A hülye melegfelvonulást pedig hagyd már, hiszen minden értelmesebb meleg úgy vélekedik, hogy oda csak a legalja megy el, akiket maguk a melegek is kivetnek maguk közül, azaz ott vagyunk, hogy te ebből szűrsz le egy torz képet ismét.

Na de ennek most ismét nem sok köze van Alföldihez, csak ha már annyira tombol benned a meleg-gyűlölet, akkor nem lehetett szó nélkül hagyni a tájékozatlanságodat.

2011. jún. 1. 07:08
 23/26 anonim ***** válasza:

"de, hogy torz emberek az nehezen vitatható."

-Ezt meg lennél szíves alátámasztani tudományosan? Csak mert szerény ismereteim szerint most már 30 éve nincs a betegségek és a devianciák között a homoszexualitás, sőt a pszichológia ezt úgy fogalmazza meg, hogy "két egyenlő értékű, csak eltérő irányú szexuális orientáció". Szóval isten akaratán kívül jó lenne tudmányos tényekkel is foglalkoznod néha.

2011. jún. 1. 07:12
 24/26 A kérdező kommentje:

A jóelőbb még azt olvastam, hogy nem a szexualitás dominál!!

A lényeget pedig rendre megkerülöd.

Nem is betegségről van szó, hanem a természetellenességről,nézz körül a földi élőlények világában hogyan alakultak ki és mi vezérli az élővilágot.Ha eddig nem vetted volna észre az élet tovább adása.

2011. jún. 2. 04:45
 25/26 anonim ***** válasza:

Művész vagyok, hetero és anya.

1. Nem ítélem el a homoszexuálisokat. Ez van, biztos nehéz nekik és nem tehetnek róla, próbálnak boldogok lenni, mint mindenki más. A magamutogatást a heteróknál is elítélem. És károsnak tartom azt a hozzáállást, hogy szabados viselkedést reklámozva közvetve tiniket buzdítsunk arra, hogy mindent ész nélkül végigpróbáljanak. Valahol ott van szerintem elásva a dolog, hogy csak akkor kéne szexelni bárkinek is, ha tényleg szerelmes - mármint az agyával is.

2. Nem minden művész homoszexuális. De ha egy művész az, persze hogy nem tud kibújni a bőréből, hiszen művészet csak az őszinte művészet lehet. A nemi identitástól szerintem nem függ a művészet minősége.

3. A gyerekeink egy olyan korban élnek, ahol mindenhonnan folyik a szex, nem lehet előlük teljesen elzárni. Meg lehet és kell is kicsit szűrni (ezért ötleteltem a korhatáros karikákat, ami szerintem jó megoldás lehetne a színházban is), és még fontosabb megmagyarázni is, életkoruknak megfelelően, toleránsan. Lehetőleg jó példával elöl járva: azaz, hogy a szex legyen kulturált "szerelmeskedés".

2011. jún. 2. 06:53
 26/26 A kérdező kommentje:

Szerintem ez egy korrekt vélemény amit érdemes megszívlelni és megjegyezni.

Tartozom az igazságnak azzal, hogy elmondjam AR.úr a május 25.-i rendkívüli sajtótájékoztatóján közölte:a Tragédia

plakátjain,a szórólapokon feltüntették, hogy az előadás 14 éven felüli nézőknek ajánlott,(ezt tisztességes,körültekintő és korrekt eljárásnsk tartom).Ezek után a szülői felelőség körébe tartozik ha egy általános iskolás megnézi a darabot.

Személyes véleményem az(néhány fényképet láttam és néhány kritikát olvastam), hogy a madáchi alap mondanivaló benne van az előadásban de a kivitel megsem közeliti Madách elképzeléseit,és bizonyosan "forog a sírjában".

Sajnos egyre-másra előfordulnak olyan rendezések ahol a rendező a művészi szabadság égisze alatt úgy gondolja ,hogy mindent megtehet megfeledkezvén arról,amit tesz azt közpénzen teszi,ha saját pénzén kellene tennie bizonyára nem tenné.

2011. jún. 3. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!