Ha már tudok valamilyen szinten rajzolni, de szeretném elsajátítani a jobb agyféltekés rajzot az bekavarhat és összezavarhatja a rajz készségemet? (rajzom is van)
Figyelt kérdés
Kb ilyen szinten tudok rajzolni. Ez egy másolat, a Mondo-ból másoltam, de nem pontosan másoltam le, hanem úgy, ahogy nekem tetszett. Várom a válaszokat! :)
2011. máj. 18. 20:52
11/12 anonim válasza:
Szia! Először kezd azzal hogy veszel egy A3-as papír és függőlegesen tartod és csak vonalakat húzol és ezt csinálod addig amíg tök egyenes nem lesz a vonalad. Aztán rajzolj kockákat sok sok kockát meg gyakorold a kör rajzolását :) De ha tényleg nagyon komolyan akarsz ezzel foglalkozni akkor fogadj rajz tanárt és felvételizz ilyen gimnáziumba vagy ha már gimnazista vagy akkor rajzkörökbe menj :D
12/12 anonim válasza:
OKJ-s grafikus suli? Ott sokat rajzolsz, addig is diák vagy, és az állam fizeti. De ha komolyan ebből akarsz majd élni, érdemes képzőre vagy iparra jelentkezni, ahhoz viszont el kell kezdened rajztanárhoz járni pár évet h felvegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!