Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Az ókori (főleg görög) szobrok...

Az ókori (főleg görög) szobrokon, festményeken lévő férfiaknak miért van akkora péniszük mint egy csecsemőnek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen mindegyeiknek hihetetlen kicsi van, és nem tudok rájönni hogy ez miért lehet.

A reneszánsz művészet amúgy is az ember kiteljesedéséről szólt, többek között a szerelemről, és az emberi erények kiemeléséről, a test szépségéről.

Ebből a pénisz miért maradt ki?

2011. ápr. 30. 01:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Elvileg (bár nem akarok hülyeséget mondani...) az alkotó úgy formázta meg szobrát, hogyha egy pici hímtaggal rendelkező férfi nézi a szobrot, ne szégyenkezzen. Tehát ha farag egy 24 cm-es tudjukmit, akkor a 10 centis uraság ne érezze magát rosszul. :D

így viszont semmi probléma, mivel ezeknek a szobroknak a méretét a férfiak 99%-a lekőrözi. ;D

2011. máj. 4. 01:23
 12/16 A kérdező kommentje:
akkor azzal mi van hogy ezek elvileg full izom férfiakat ábrázolnak, olyanokat, akik a férfiak 99%át lekörözik? vagy azért már nem kell szégyenkezni? :D
2011. máj. 4. 22:45
 13/16 anonim ***** válasza:

(utolsó vagyok)

Na ezzel megfogtál, ez is igaz. :D Akkor sajnos nem tudom a választ. :C

2011. máj. 6. 23:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Az izomtömeg fejleszthető, a gyíkhosszra nem nagyon tudok módszert.
2011. máj. 12. 23:53
 15/16 A kérdező kommentje:

a gyíkhosszra már az ókorban találtak módszereket :D

némelyiket még ma is használják egyes országokban.

2011. máj. 15. 10:56
 16/16 anonim válasza:
Nemtudom, szerintem nem lenne túl kellemes azt nézni ahogy egy szobornak a térdét csapkodja a pénisze
2016. jún. 10. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!