Stephen Kinget tényleg ilyes sokan szeretik, vagy csak őt ismerik, más írókat nem, azért írja mindenki, hogy Stephen King a kedvence?
Figyelt kérdés
Ha könyvekről van szó, rengeteg ember kedvence Stephen King. Tapasztalatból mondom, nagyon sokan ezt mondják. Ki a kedvenc íród: Stephen King! Tényleg ennyien szeretik szerintetek, vagy csak azért mondják őt, mert más írót nem is ismernek?2011. ápr. 10. 11:00
1/12 anonim válasza:
Nekem nincs kedvenc íróm,
de Hack Frigyes És Obádovics Gyula könyveit szeretem.
De bármi jöhet ami matematika.
2/12 anonim válasza:
Amúgy valszeg azért mondják, mert valamit mondani kell, és ez az író a legközérthetőbb és a leg szórakoztatóbb.
A legtöbb könyve meg van filmesítve, inenntől minek olvasnám őket, de amúgy tényleg jó történtek ;)
Az alvajárók, meg az amiben egy autó életre kel és gyilkol, azok a legjobbak.
3/12 A kérdező kommentje:
Ja, az a Christine :)
2011. ápr. 10. 11:16
4/12 anonim válasza:
Nekem tényleg a rémkoppantók a kevencem.
5/12 anonim válasza:
Én szeretem, de nem mondanám totál kedvencnek, inkább azért hozom fel, mert őt tuti ismerik.
Szeretem még pl. Dean R. Koontz-ot is, de őt nem sokan ismerik.
6/12 anonim válasza:
Én sok írót ismerek (jó, nem annyira nagyon sokat de a mai fiatalokhoz képest...), és általában én is azt mondom hogy ő a kedvencem. Igazából amúgy nekem sincs kifejezetten kedvencem, azért szoktam őt mondani, mert tőle elég sokat olvastam, és hogy azért mégiscsak mondjak valakit. És nem szeretek olyat mondani, akitől mondjuk csak 1 könyvet olvastam, mert az alapján szerintem nem lehet megállapítani róla hogy most mennyire jó, lehet csak összejött neki egyszer, aztán annyi. De amúgy főleg kedvenc könyveim vannak, nem íróim.
7/12 anonim válasza:
Szerintem is-is. De egyébként én is jó írónak tartom, nincs különösebb kedvencem, mert sokféle könyvet szeretek, de majdnem mindegyik könyve tetszett, amit olvastam.
8/12 anonim válasza:
Nem hogy mást nem ismernek, még Stephen King könyvet se olvastak, csak tudják hogy ő író. Bár az is igaz, hogy sokan szeretik.
9/12 anonim válasza:
A Rémkoppantókat nagyon szeretem, de a kedvencem Oscar Wilde.
10/12 anonim válasza:
A barátom is sokat olvas, de mivel Stephen King összes könyve megvan neki, úgy gondolom ő lehet a kedvence.
Én nem olvasok ennyire "félelmetes" könyveket, inkább Ken Follett izgalmas regényeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!