Írjatok légyszi nekem olyan verset, ami? Folytatás lent
Figyelt kérdés
van egy srác,akinek állítólag tetszem,de nagyon nehezen akar kibontakozni.Tudnátok esetleg írni nekem olyan verset,ami azt sugallná neki,hogy lépjen már valamit,hisz semmi veszteni valója nincs,vagy ha tudtok valami zenét,ami illik ehhez a szituhoz,azt megköszönném!2011. ápr. 5. 12:40
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Tetszik a szám,de ez nekem inkább azt sugallaná,hogy keresse meg a régi szerelmét.Én viszont nem rég óta ismerem(kb.1 hónapja)
2011. ápr. 5. 13:50
3/4 tetris válasza:
Talán nem meri elhinni, hogy van esélye nálad. Küldjél neki egyértelműbb jeleket. Például mosolyogj rá, felejtsd rajta a tekinteted. Ha nem teljesen hülye szegény, akkor lépni fog. De ha még erre sem, akkor ott valami gáz van. Hagyd a fenébe.
4/4 A kérdező kommentje:
Már megbeszéltük,hogy bejövünk egymásnak(ennél egyértelműbb jelet nem tudok küldeni,mint hogy megmondom neki:),meg másoktól is hallottam,hogy így van,de azóta mégsem jelentkezik...
2011. ápr. 5. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!