Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondolsz, hogy rajzolok?

Mit gondolsz, hogy rajzolok?

Figyelt kérdés

[link]

Grafikusnak tanulok egy középiskolában.Hogy fejlődök,mit gondolsz?Hogy kezelem az anyagokat,színeket stb.

2011. ápr. 4. 17:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
... 5. szakmai tanácsot meg ne itt kérj, minek kapják a fizetést tanáraid.
2011. ápr. 15. 23:01
 22/22 anonim ***** válasza:

Az utolsó választ tudom ajánlani. . . Nem tudhatod biztosan neten, hogy kik azok, akik tényleg értenek egyáltalán a grafikához, vagy épp csak irigykednek, vagy versengnek veled, vagy hasonlók.

A régi rajztanárom szokta még mondani nekem, mikor művészeti gimibe kerültem, hogy akkor szoksz le az "egózásról", amikor már tényleg van mire.

Szerintem még úgymond "egészséges", hogy megerősítést vársz, de ismerned kell a határokat. Ezzel nincs is baj, tekintve amit írtál az osztálytársaidról.

Ahogy nézem, nagyon jól fejlődsz, nem akarom ismételni a többi kommentet a tónusokról.

Csak annyit tudok hozzátenni még, hogy mindig csak a hozzá értőktől fogadd el - ne csak a kritikákat, - az elismeréseket is.

További sok sikert kívánok! (:

2011. jún. 23. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!