Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondolsz, hogy rajzolok?

Mit gondolsz, hogy rajzolok?

Figyelt kérdés

[link]

Grafikusnak tanulok egy középiskolában.Hogy fejlődök,mit gondolsz?Hogy kezelem az anyagokat,színeket stb.

2011. ápr. 4. 17:35
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Nekem is nagyon tetszenek a rajzaid, de nem akarom dicsőíteni egyiket se, mert még jobban elszállnál magadtól.

Bocs, de láttam már pár kérdésedet, és akkor is az volt az érzésem, hogy elég nagyképű vagy.

2011. ápr. 8. 23:12
 12/22 A kérdező kommentje:

egy rajzzal kapcsolatos kérdésem volt( http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete.. )(több mint egy hónapja tettem fel a kérdést és mivel nem lehet újból kiemelni,ezért feltettem még egyszer a kérdést mit gondolnak az újabb rajzokról),a többi mind ilyen,hogy mit gondolsz Magyarországról,egészségügyi kérdések...nem hiszem,hogy találkoztál volna velem.

Esetleg a hozzászólásaimban láthatsz kioktató jellegű dolgokat de nem nagyképűeket(:$)...Egyébként barátaim mondják,nagyképű vagyok,mindig le is hordanak érte de igyekszem nem az lenni(engem is zavar ha észreveszem).

2011. ápr. 9. 07:28
 13/22 anonim ***** válasza:

Személyes vélemény, nem kell megsértődni, sem reagálni. Nekem az nem szimpi, hogy a külvilágnak rajzolsz, hogy megerősítést nyerj, mivel, mint ahogy már ezerszer leírtad itt a gyakorin, nem csípnek az osztálytársaid, nem pedig magadnak és a rajzolás örömének alkotsz. Valószínű, ha kapnál a Te közegedben megerősítést, nem egy többnyire laikusok által látogatott oldalon próbálnál meg dicsőséget szerezni. Pedig lehetnél jó is. De nem tudom, mi értelme van annak, h felteszed ide nemtudom-és nem is érdekel hányszor a deviantos oldalad, h megkérdezd a véleményeket, majd lehurrogod, akinek nem tetszik, vagy megjegyzi, h nem először találkozik veled.

Végül pedig, ha tényleg az érdekelne Téged, hogy hogy rajzolsz, akkor felkeresnél helybéli alkotókat, ahogy én is tettem, mielőtt jelentkeztem grafikusnak, és ha tényleg komolyan vennéd, mint ahogy én is komolyan vettem, illetve a környezetemben minden festő és grafikus, nem a hozzá nem értők és 12 éves kislányok (bocsi) csöpögő lájkjára adnál. Ha komolyan akarod csinálni, vedd magad legalább ennyire komolyan. Ha meg nem, akkor ne hangoztasd az ellenkezőjét, és ne játszd túl a szereped.

2011. ápr. 9. 13:48
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem sértődök meg soha,amit itt írnak,esetleg felkapom a fejemet(mint ebben az esetben),ha valami olyat írnak amit én nem úgy gondolok... ^.~ Reagáltam egy mondatodra,és talán gyerekesen védtem érveimet... :S

De viszont Te kiforgatod a szavaimat,olyanokat írsz most is,hogy "nem csípnek az osztálytársaim",mert mondjuk erről nem volt szó(annyi hogy megszólnak érte ha egózok egyébként szeretjük nagyon egymást).

Nyilván,igazad van sok dologban,ami off dolog,de tiszteletre méltó;megmagyarázom mért rakom fel a rajzaimat:

Ha esetleg van valaki,aki hozzáértő,mondhat jókat,mit gondol mit csináljak a rajzaimon.Említettek pár ilyen dolgot amit már a rajzórákon figyelembe vettem és valamivel jobban teljesítettem.:) Így talán lehetőségem adódig arra,hogy megismerjenek más diákok,művészek akiket egyébként lehet sose érnék el,nem is keresnék.Persze,jól esik egy laikus 12 éves görl csöpögős lájkolása is,mért ne?:P

Természetesen minden közelemben lévő művésznek mutatom a munkáimat.Osztálytársaim nem néznek le,jó rajzosnak tartanak(ez kölcsönös) és dicsérnek is,el is mondják mi tetszik,mi nem.

De azért te se sértődj be nem megbántásként írom,gondolom csak segíteni szeretnél.

2011. ápr. 9. 14:52
 15/22 anonim ***** válasza:
Mivel vitázni nem szeretnék, csak leírtam a véleményem, ezért ennyit fűznék hozzá: én (aki utoljára kommentelt), nem írtam még neked ezelőtt. Tehát rendszerességgel ne vádolj, most szóltam először, és azt hiszem, utoljára hozzá a témáidhoz. Akik előttem írtak, nekik tőlem függetlenül, és nekem tőlük függetlenül volt hasonló véleményünk ezzel kapcsolatban.
2011. ápr. 9. 15:29
 16/22 anonim válasza:

Én írtam először neked. Szerintem az jó, hogy beismered és nem tagadod le, hogy egy kicsit nagyképű vagy olykor.

Nekem csak az nem tetszik, ha még írod is dev.art-ra, hogy ez hozzád képest nem olyan jól sikerült, meg a többi. Gondolom azért írod, hogy halld másoktól, hogy dehogynem jó, milyen ügyes és tehetséges vagy.

Én is rajzolok, és szerintem semmi baj azzal ,hogy laikusok véleményét is megkérded. Jól esik, ha dicsérnek.

De ha hozzáértők véleményére vagy kíváncsi, akkor ne ide írj, mert ritkán téved erre olyan, aki ért hozzá, és válaszol is. Tehát így tovább, csak legyél egy kicsit szerényebb, de ne álszerény.

2011. ápr. 9. 18:12
 17/22 anonim ***** válasza:

Tudtam, hogy látam már ezt valahol.

Egyébként ha leszólod a másikat, csakmert nem olyan kommentet írt, amilyenre vártál, akkor egyébként minek tezsel fel kérdést? Csak olyan kommentekre számítasz, hogy: Jajj, ezek gyönyörűek... nagyon jól haladsz... bárcsak én is így tudnék rajzolni...?

2011. ápr. 9. 18:52
 18/22 A kérdező kommentje:

nem,olyanokat várok,amikben rendes értékelés van.mondjuk hangzott itt el olyan,hogy kevés tónusértéket használok,vagy inkább úgy mondanám,hogy halványakat.Tehát okulni akarok,nem pedig nyálas szöveget.

Nem leszóltam,azt írtam neki,hogy csak 1x raktam ki a kérdést,régebben.Azóta új rajzaim vannak,szeretném megtudni mit gondolnak ezekről az új rajzokról.Egyet is értettem azzal,hogy egoista vagyok.De ezután off reakciókat kaptam.

Legyetek szívesek ne azt írni: ezt már láttam.Abból én nekem nem derül ki semmi.Azt se írjátok,hogy 12 évesek csöpögős lájkjára vágyok,azokra nem is reagáltam.

2011. ápr. 10. 08:19
 19/22 anonim ***** válasza:

K*rvajól. Pár év, és veszélyes leszel. :)

Én is láttam már jobban, pl leonardo jobb volt, meg mucha is, meg még sokan, na de ide bőven sok.

2011. ápr. 15. 22:56
 20/22 anonim ***** válasza:

Mondjuk a kommentek, meg a rájuk adott válaszaid sokat rontottak rajta. .DDD

1. ne magyarázkodj.

2. szarjál rá, mit gondolnak mások.

3. sose írj le személyes dolgokat, legalábbis olyat, ami igaz

4. egózz nyugodtan, minden okod megvan rá.

2011. ápr. 15. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!