Mit gondolsz, hogy rajzolok?
Grafikusnak tanulok egy középiskolában.Hogy fejlődök,mit gondolsz?Hogy kezelem az anyagokat,színeket stb.
Nekem tetszik.
Szerintem a formáid valósághűek, a képeidnek van "tartása". Az emberi alakok nem rosszak, de én még arra ráerősítenék. A grafikai jellegű rajzok tetszettek a legjobban. Fantáziadúsak, hangulatosak, precízek. Ezen a téren szerintem sikeresen meg fogsz birkózni az akadályokkal. A fényképekhez nem nagyon értek, de a nézőpontod érdekes :)
Grat!
Szia!
Ezt ne vedd kritikának, mert egyáltalán nem értek hozzá, fogalmam sincs, hogy hogyan kéne rajzolnod, ha grafikusnak tanuslzs, de: nekem nagyon tetszenek! Csak hogy tudd, hogy így teljesen hétköznapi szemmel nézve, szerintem nagyon jók! Grat :)
Huhh, de örülnék, ha így tudnék rajzolni :) Nekem tetszenek a rajzaid!
A Szűzmáriás különösen tetszik, mert valahogy olyan emberi az arca, sokkal valóságosabb, mint a megszokott ábrázolások. Talán azért, mert mások nem szokták ilyen erősebb vonásokkal felruházni. Szóval szerintem nagyon jól megtaláltad, hogy mi az, amitől felismerhető, mégis más, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!