Ha nagyon olcsók lennének a színházi előadások, az embereknek több idejük lenne, akkor is inkább a VV-t választanák sokan?
Én aztán nem vagyok besavanyodva. Én csak a tényeket mondtam, miszerint a színészet csak megjátszás és hülyeség arra pénzt költeni, hogy valaki megjátsza magát.
Ha neked ez a kultúra akkor sajnállak,mert nekem a kultúra kicsit mást jelent. A vv meg nem kultúra csak szórakozás és kikapcsolódás.
Tehát ilyen szempontból nem is értem mi a francot gondolod hogy az általad kultúrának nevezett színházat összeakarod hasonlítani a vv-vel.
De járj csak színházba,költsd csak rá a pénzt, úgysem lesz belőle hasznod.:) Én inkább vennék abból a pénzből egy szakkönyvet,amiből tanulni is lehet.
Ez a kérdés konkrétan a színházra vonatkozik, illetve a VV-re és a hasonló színvonalú műsorokra.
Az ostobaságot ismét TE írtad, mivel sehol nem említettem, hogy a kultúra nálam ennyiben kimerül.
Úgyhogy nyugodtan elkönyvelheted, hogy szoktam venni könyveket, azon belül is szakkönyveket, mivel én is egyetemista vagyok - önerőből -, mellette szakmát is tanulok, már van is kettő.
Én meg úgy gondolom, hogy hasznos.
Az én lelki dolgaimra igenis hatással volt/van.
Kérdező: hagyd... ebből már csak szájkarate lesz, úgyse tudjátok meggyőzni egymást semmiről.
47%: vegyél szakkönyvet, és menj múzeumba. Sok remek kiálítás van. Tényleg.
Alapvetően nem lehet a kettőtök felfogását összebékíteni, mert máshogy kapcsolódtok ki. Ez nem rossz, vagy jó, ez tény.
Más tészta az, ahogy a színészekről nyilatkoztál, kedves 47%. Nem bántani akarlak, csak megállapítom, hogy Te is a bulvárból ismered azt, akit ismersz.
Én ismerek rendes, színházi színészeket, és nem mondanám, hogy "bármit megtesznek egy szerepért". Ez is munka, méghozzá nagyon kemény munka. De aki kívülről nézi, annak "bohóckodás". Tudod, a jó színész minden este meghal előadás közben. Ne szó szerint vedd.
Ami a megjátszást illeti, láttam pár rész VV-t, szerintem ők is megjátszák magukat, csak kevésbé profin, és tagadják is. Nem baj, csak ne legyenek illúzióink.
Én szeretek színházba járni. Kis színházakba, alternatívabb előadásokra. Én olyankor nem kikapcsolok, hanem töltekezem. Az a jó előadás, ami után nem tudok aludni, annyi a gondolatom.
Ha olcsóbbak lennének a jegyek, akkor sem járna sokkal több ember színházba. Olcsóbb jeggyel senkinek sem változik meg a felfogása. Szerintem ugyanannyi ember járna, de több előadásra.
Szintén egytemista. És tudod mit? Büfé szakon.
a kedvencem, mikor azzal jönnek, hogy mert nincs más. de van más, csak még saját maguk előtt is ciki, hogy ezt a híg fost nézik.
nekem még tv-m sincs, tehát a neten néztem meg pár szösszenetet ebből a csodás műsorból. van magánéletem, van egy halom más érdekes program, a minap én is voltam színházban, moziba is járok, és olvasok is.
a kikapcsolódás számomra nem az, hogy full ismeretlen semmirekellők ökörködését nézem, hanem az, ha elmegyek a barátaimmal egy presszóba és pár sör mellett eszmét cserélünk arról, ami épp foglalkoztat minket.
Etus jól mondta: még ha alanyi jogon járna a színházbérlet, sokan még akkor sem mennének el, mert annyira nem érdekli őket, és még csak arra sem veszik a fáradtságot, hogy megnézzék, hogy tulajdonképpen mi az, amit kihagynak az életükből.
Nem, ha nem tennék tönkre a színházunkat akkor mennék színházba. Ugyanis a kormányunk népszínházat akar csinálni, és véletlenül az egri is bekerült a dologba, ezért leváltották az igazgatót, kirúgtak jó néhány színészt, mások maguktól mondtak fel, majd a tánckar vezetőjét rúgták ki, akkor felmondott az egész tánckar, és most itt állunk táncosok, és a legjobb színészeink nélkül, még szerencse, hogy sikerült jegyet szerezni, a két utolsó régi igazgató által rendezett darabra. Valószínű után már nem sűrűn fogunk színházba járni, eddig se mindig mentünk de a jobb darabokon ott voltunk.
Egy- egy részletet láttam a vv-ből, de ameddig a régi részek még valamennyire nézhetőek voltak, ez olyan alpári és kulturálatlan, hogy már nekem is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!