Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen lett a rajzom?

Milyen lett a rajzom?

Figyelt kérdés

Milyen lett a rajzom? :)

Bármilyen kritika jöhet,mindet elolvasom :)

[url] [link] [/url]

de tényleg,nyugodtan írjatok! Ugye a webkamera nem tudom mennyire torzította..

12/l :)

2011. márc. 28. 20:45
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Köszi,tényleg majd mindenképp kipróbálom! :)
2011. márc. 29. 21:33
 22/32 anonim ***** válasza:
a haj és az arc 2 külön rajz lett, ha egybehangolnád egész pofás lenne.
2011. márc. 29. 21:45
 23/32 anonim válasza:
Én először nem találtam ki hogy Selena de ez gyönyörű
2011. márc. 30. 21:18
 24/32 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy, de hasznos lenne tanárhoz fordulnod. Elsősorban azt lenne érdemes megnézned (könyvből :-)), hogy a bőr alatt hol helyezkednek el az izmok és a csontok. Ezzel tudni fogod majd, hogy hol kell ahhoz árnyékolni, hogy térbelibb legyen a rajz. A vonalvastagságot pedig tudatosan váltogasd. Addigis egypár hasznos lap (bár nem portréról, de néhány jó trükköt tartalmaz):

[link]

[link]

2011. ápr. 2. 16:01
 25/32 A kérdező kommentje:

Igen,már említettem,hogy 5 éve járok minden szerdán egy ilyen rajziskolába,de nem csak portrékat szoktam rajzolni,hanem minden mást is :) Idén elég sok csontvázas rajzot készítettük,és köszönöm a válaszokat! :)

és a linkeket!

2011. ápr. 3. 11:17
 26/32 anonim ***** válasza:
Szerintem borzasztó. Nem hasonlít selena gomezhez. Inkább Ördög Nórihoz parókában, közvetlenül mielőtt lehányna valamit.
2011. ápr. 5. 15:29
 27/32 A kérdező kommentje:
jah lehet :D de azért nem lett ennyire rossz ugye? :D amúgy meg azért köszi hogy ezt megosztottad. .)
2011. ápr. 6. 17:48
 28/32 anonim válasza:

Szia!

Azt tudnám neked tanácsolni legelsőnek,hogyha valamit lerajzolsz és netán valakinek nem tetszene,ne akard rátutmálni és kérdezgetni ,hogy valóban ügyes vagyok és szép lett?

Ehhez a műfajhoz alázatosság kell elsősorban.Nem elég bemutatni barátoknak,családoknak mert aki nem ért hozzá azt fogja mondani,hogy tehetséges vagy.Olyan embernek mutasd meg akik értenek a formákhoz,tónusozáshoz, fény-árnyékoláshoz és leginkább az anatómiai ismeretekhez.

Kishitűnek nem kell azért lenned,legyen meg benned a motiváció.Remélem érted mire gondolok.De ha igazán fejlődni szeretnél azt mondom , már csak akkor publikáld igazán a rajzaidat amikor a tanár vagy hozzáértő úgy véli ,hogy lehet ebből valóban jó rajzos:)

Sok szerencsét hozzá!

2011. ápr. 7. 16:43
 29/32 anonim ***** válasza:
giccses és valószerűtlen
2011. ápr. 26. 16:11
 30/32 A kérdező kommentje:
tudom,hogy mostmár mindegy,de végre sikerült beszkennelni is: [link]
2011. máj. 22. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!