Hány éves kortól érdemes elkezdeni az éneket? Van alsó, ill felső határ?
Figyelt kérdés
Családomban 3an vagyunk testvérek,lányok mind,és mindhárman művész-lelkek vagyunk.Hugaim énekelnek,egyik most 21,a másik 9 éves.Mindkettőnek van érzéke,tehetsége hozzá.Én a rajzolásban tűnök ki,de nemrég rámjött,hogy énekeljek.Ahogya hallgatom a zenét,egyre jobban vágyom rá,hogy énekeljek.Nem késtem el vele..?Ha a hugaimnak megvan a tehetségük,lehet hogy nekem is van? Mármint lehet hogy nekem is lehet családi "örökségem" az éneklés?
23 vagyok
2011. febr. 16. 16:47
1/2 anonim válasza:
Ez nagyrészt az egyéntől függ,természetesen itt is vannak határok, pontos kort nagyon mondani nem lehet, ez nem is rajtam múlik, hanem rajtad.
2/2 anonim válasza:
Minden azon múlik, hogy a hangod milyen. Természetesen el lehet kezdeni ilyen korban, de mindenkinél a hang érési ideje változó.
Énektanár vagyok, van egy kis fogalmam erről.
Ha kell segítség, írhatsz privát mailt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!