Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korig korai elkezdeni a sexet? És mikortól késő?
15 évesig biztos hogy korai. Talán 16-17 éves korra már vannak páran, akik megfelelően tudnak gondolkozni szex terén, és megfelelő a felvilágosításuk, és persze a párja is olyan. De fiúknál szerintem 17 évet mondanék, hiszen az átlag még mindig az, hogy a lány a fiatalabb a pároknál. Bár sokan úgyis elkezdik már 14 évesen is... Azt nagyon korainak tartom.
Későnek talán a 45-50-től mondanám.
Kövezzetek meg, de 23 voltam és máig vele vagyok. Előtte nem volt semmi komoly, mindig éreztem valami picike viszolygást, ha a fiúval voltam. Nem akartam eddig várni, de akik lehettek volna valahogy nem jöttek be. Nem is testileg, csak valami mindig azt súgta, nem lesz jó. Nem erkölcsi dolgok miatt. Utólag ki is derült, hogy jók voltak az előérzeteim.
Barátom nem nézett le emiatt, sőt, örült neki, hogy az első volt nekem. Igazán szeretem, és vele sose fordult meg a fejemben, hogy nem lesz jó, ha belemegyek.
Sokak szerint ma ez már aggszűzségnek számít, de ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!