Mit szóltok ehhez a képhez? (én rajzoltam)
„ami nem valósághű, az ratyi?”
Legkisebb baja hogy nem valósághű.
Szerointem akk is ratyi-.-"
Enyémek jobbak xD
És ez az én véleményem, de mondhatom másféleképpen is: iszonyat rusnya képek, tehetségtelen a festőjük-.-"
XDDDD ezen már csak röhögni tudok.
Hogy a te abszolút rossz, értéktelen, és értelmetlen képeidre azt mondod, hogy jobban mint azok amiket elismert festők festenek...
TEHETSÉGTELENEK???!?! akkor te mi vagy édes kislányom? attól hogy mindenki agyon dicsérget azért mert egy érzékeny kislány vagy, jobb ah tudod hogy a te képeid a rusnyák, semmi nincs bennük ami jó... rakás szar az összes amit eddig láttam itt gyakorikérdéseken.. úgyhogy jobb ha nem vagy így szállva magadtól
majd ha képes leszel olyan festményeket kiadni, mint azok az elismert festők, akik szernted tehetségtelenek, majd akkor pofázhatsz aranyom;)
„majd ha képes leszel olyan festményeket kiadni, mint azok az elismert festők, akik szernted tehetségtelenek, majd akkor pofázhatsz aranyom;)”
Elismert festő, Picasso, 1968: [link]
Ismeretlen festő, Lascaux, Kr.e. kb. 15000 évvel: [link]
Azt hiszem nem lesz abból vita hogy az elismertség nem garancia az esztétikára.
tudom h nem jól rajzolok. és??
pucasso szinted jobb?? akk menj el szemorvoshoz -.-"
rem szétröhögted a beled! ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!