Mit szóltok ehhez a képhez? (én rajzoltam)
Kedves kérdező!
Ez egy nagyon átlagos rajz.Ha szeretsz rajzolni,vágj bele,ha csak még hobbi szinten is,heti 1-2x. Egy jó rajztudás eléréséhez,nagyon hosszú utat kell kitaposnod,de persze meg is éri.Én azt gondolom, hogy ha szeretsz rajzolni,-bárki bárhogyan tud rajzolni-sikerülni fog magasabb szinteket is elérned. De ehhez nagyon sok jártasság kell, és ha már valamennyire komolyabb a dolog, menny művészekhez különórára,amikor szabadidőd engedi. Ők át tudják adni az évek során összegyűjtött tapasztalataikat.
Szerintem képes vagy rá-ha még most nem is,de napról napra ügyesebb leszel,minél többet rajzolsz-.
Ajánlom kezd először csendéletekkel.Nézelődj a neten stb. ,hogy ki mit ajánl a rajzoláshoz.
Üdv.: 15/F (grafikusnak tanulok)
3-al ezelőtti (aki a "lelkesítő beszédet" írta):
Az utóbbi hetekbe mindig így írom,van egy képregényem,amit az iskolámba páran szeretnek.Ott is mindig menny-t írok a menj helyett :DD xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!