Értékelnétek a novellámat?
Van egy blogom, ahová fölraktam ezt a novellát, konkrétan ez eddig a leghosszabb munkám. (Mondjuk a címét nem nagyon sikerült eltalálnom. Javaslatok?) Csak mivel én lassan írok, így ritkák az új írások, éppen ezért senki sem látogatja az oldalt. Ezzel nem is volna baj, nem reklámozni akarok, a gond az, hogy így senki sem írja meg a véleményét. Éppen ezért ti, megmondanátok a kritikátokat? Érdemes lenne az írással foglalkoznom?
Itt a novella linkje:
20:28
Köszönöm a kritikádat, egyáltalán nem esett rosszul sőt...
Igen, a karakterek direkt ennyire sablonosak, ugyanis alapból a novellám arról szól, hogy egy ilyen tökéletes 'amerikai álom' cicababának hogyan dőlt össze az élete három hét alatt. A káromkodás hááát... Nem tudom, szerintem egy ilyen világban, ahol ezek élnek teljesen elfogadott, azon felül igazad van, talán kicsit eltúloztam. A horror dolog érthető, de véleményem szerint nem akkora tragédia, hiszen ez volt az első ilyen próbálkozásom, és én úgyis tudom, hogy vacak lett XD
És igazad van ez 100%-ban egy tinihorror, de szerintem egy 16 évestől egyelőre ne várj többet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!