Értékelnétek karácsonyi apróságként ezt?
Figyelt kérdés
Sárgaréz kockából csináltam őket a belsejükben 1 kis kocka van ami nem jön ki onnét soha :)
Azért tettem fel a kérdést h ti örülnétek-e 1 kockának?
18/F
2010. dec. 17. 15:20
2/19 A kérdező kommentje:
Dísz v kulcstartó válhat belőlük:)
Attól függ kinek mik a céljai.
2010. dec. 17. 15:26
3/19 anonim válasza:
hááát érdekes..igazából semmmire sem jó, max porfogónak. de ha valakitől ilyet kapnék biztos azért értékelném a szándékot. talán kulcstartónak meg lehetne csinálni, de gonolom ahhoz meg túl nagy és nehéz.
4/19 anonim válasza:
Mivel te csináltad, én nagyon örülnék neki. A kreatív ajándékok a legjobbak.
5/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, teljesen el tudom képzelni az álomlakásomban mint díszeket, olyan geometrikus-minimalista lakás lenne, és még színben is passzolnának :).
6/19 A kérdező kommentje:
Nem nehéz meg nem is túl nagy, ezeket figyelembe vettem.
Csak a fényképet csináltam közelről és azért tűnik ekkorának:)
2010. dec. 17. 15:33
7/19 anonim válasza:
Nagyon aranyosak! Nagyon tetszik! Kulcstartónak tök jó lenne! Imádom a kulcstartókat!:-)
Miből csináltad?:)
8/19 anonim válasza:
Húúúú, nagyon jók!!!! Hogy csináltad?
Ha nem örül az illető, én elfogadom szívesen! ;)
9/19 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, tök jók lettek!
10/19 anonim válasza:
nem rossz, értelme nincs ,de tök jó ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!