Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ha grafittal rajzolunk, miért...

Ha grafittal rajzolunk, miért nem szabad maszatolni?

Figyelt kérdés
Szerintem az sokkal szebb, ha kicsit "homályosítom" a kontúrokat... Egyéb vélemény?
2011. jan. 23. 18:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hogyan szeretnél rajzolni, mi a célod vele?

én régebben azt szerettem volna elérni, hogy hirtelen ránézésre az emberek azt gondolják, hogy épp egy fényképet néznek. de a maszatolás nélkül nem lehet igazán ilyen képet csinálni. ha egyszerű grafikákat akarsz csak csinálni akkor ahhoz teljesen megfelel a vonalkázásos árnyékolás is, de ha technikailag komolyabb minőségű képeket akarsz rajzolni ahhoz elengedhetetlen a maszatolás.

2011. jan. 30. 23:25
 12/14 anonim ***** válasza:
imádok maszatolni,kit érdekel ki mit mond.Am én ecsettel szoktam,jó vastaggal ^^
2011. aug. 24. 16:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Csináld papírwisherrel, vagy boltban kérheted "préselt papír rúd" néven. Ne ujjal. Vagy a finom kendő is jó.
2012. júl. 5. 18:27
 14/14 anonim ***** válasza:
süket duma én ugy csinálom ahogy épp kedvem van, ha szol a tanár szóljon sose másnak rajzoltam hanem magamnak nem érdekel más véleménye magamhoz mérem a tudásom nem máséhoz.Ha nekem jól esik maszatolni akkor maszatolok...
2012. aug. 16. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!