Mi a véleményed erről a két rajzról?
2011. jan. 20. 18:38
1/18 anonim válasza:
egész jók, de valószínűbbnek tartom hogy fotó/photoshop
2/18 anonim válasza:
ez nem rajz,egyszerű fénykép fekete-fehérben
3/18 anonim válasza:
Nem igaz, az első biztosan rajz, a második lehet fénykép is.
Ismerek olyat, aki így rajzol, úgyhogy lehetséges. :)
4/18 anonim válasza:
Ha nem photoshop, hanem tényleg rajz, akkor minden elismerésem a rajzolónak.
5/18 anonim válasza:
Rajz, nem kell mindenben a pshopot keresni:) És szerintem elég tehetséges aki rajzolta! :) Bár egy szakértő biztos ezer hibát sorolna, nekem tetszik :D
6/18 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon tetszik
2011. jan. 20. 20:12
7/18 anonim válasza:
Szerintem rondák. Lehet, hogy sok ideig tartott megfesteni,vagy nem tudom milyen technikával készült, de egy rajzban a végeredmény a lényeg. Attól még, hogy hónapokig rajzoltál egy tökre béna fekvő macskát, ami senkit nem érdekel, nem lesz szép a rajzod, mert kit érdekel egy ilyen giccses macska? Senkit nem érdekel, hogy "de hát én olyan sokat dolgoztam vele..." Akkor sincs benne semmi szépség. Ez olyan, mint amiket az ilyen giccses állatfotós falinaptárakon lehet látni.
8/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy giccs, de ha belegondolsz, mi nem az, ami absztrakt? Talán. Amúgy nem én rajzoltam, és az emberek többsége a bal kezét odaadná, ha a jobbal így tudna rajzolni.
És kérlek, mutass egy képet, ami nem giccses, várom!
2011. jan. 20. 21:31
9/18 anonim válasza:
és valaki ezt képes leszólni. te jó ég...
10/18 A kérdező kommentje:
Én ezt úgy fogalmaznám meg, hogy van, akinek a kaki is keserű.
2011. jan. 20. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!