Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit rajzoljak a felvételin?

Nyugi,csak én vagyok kérdése:

Mit rajzoljak a felvételin?

Figyelt kérdés

figuratív kompozíció kell, de fantázia világban.

tehát egy cselekvést kell ábrázoljon több ember között, viszont fantázia kell.

először egy parkot akartam rajzolni de abban semmifantázia.

utána egy pincért meg egy vásárlót olyan hörkörös háttérben (olyan hiptnotizáló akármiben) de azt mégsem találtam jó ötletnek.

nem vagyok nagyon jó de nagyon érdekel a rajz és művészeti iskolában szeretném fejleszteni magam, csak ahoz elöbb fel kell vegyenek

szerintetek mit rajzolhatnék, ami fantáziadús és cselekvést ábrázol?

2010. dec. 8. 12:01
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

hát. ez mondjuk nem igaz.

én 3 személyt is ismerek, akiket felvettek és még egy annyira sem tudtak rajzolni, mint én

najó. egyszintem voltak velem

ezenkívül még tavaly is voltam felkészítőn csak nem is tudom miért nem mentem többet és a felvételi is elmaradt.

nade majd meglátjuk:)

2010. dec. 8. 17:34
 32/41 anonim ***** válasza:

Az időmben még nem vettek fel embereket ilyen rajztudással, ez tíz éve volt. Csak nem akartam, hogy csalódj. Amúgy meg ez fejleszthető dolog, nem szabad megállni, hogy "mert majd az iskolában megtanítanak". Tipp: Másolj képeket, de mangásat, mert azt nem szeretik a művészetis tanárok, hanem például ilyeneket! :

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Már magával a másolással is rengeteget tanulsz. Ha csak egy hétig, minden nap egy képet lemásolsz, meg figyelembe veszed azokat a dolgokat, amiket írtam, és megpróbálsz rajzolni, fejlődést fogsz tapasztalni. :)

2010. dec. 8. 18:12
 33/41 anonim ***** válasza:
Azért veszik fel a bénákat, mert kell a gyerek az iskolának, mert a gyerek után pénzt kap.
2010. dec. 8. 21:53
 34/41 A kérdező kommentje:

hát.

vannak alagan abban az iskolában kedves utolsó. alig van hely abban az osztályban is, ahova én mennék.

utolsó elöttinek köszönöm:)

a testvérem is így rajzolhatott, mint én és mégis felvették. Mostanra már gyönyörűen rajzol.

és jobb is, hogyha azoket veszik fel, akiben látnak fantáziát/érdeklődést, mintsem azokat, akik már (x faktorosan fogalmazva) kész vannak.

2010. dec. 9. 13:43
 35/41 anonim ***** válasza:
Azokat is felveszik, akik "kész vannak", meg azokat is, akikben látják a fejlődés képességét. Van új rajzod, Kíváncsi vagyok! :)
2010. dec. 15. 10:26
 36/41 anonim ***** válasza:

Elég gáz egy iskola lehet, és, mint már mondtam, azért veszik fel a bénákat is, mert kell a gyerek. Amúgy melyik városban ez az iskola?

Nem tudsz rajzolni, fogadd el, hogy ennyi tudással inkább ne menj művészeti szakközépbe, mert ez gáz.

2010. dec. 16. 22:51
 37/41 A kérdező kommentje:

és felvettek:)

85 pontal a 100-ból..

mondtam, hogy csak rosszulsikerült rajzok voltak:)

2010. dec. 29. 10:45
 38/41 anonim ***** válasza:

Húha, kérdező, szívből gratulálok :)

Megtudhatom, mit rajzoltál?

Az író

2010. dec. 29. 10:48
 39/41 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok, amúgy gratula! :) (aki tippeket adott)
2010. dec. 29. 10:57
 40/41 A kérdező kommentje:

teljesen más témát adtak.

Ünnepet kellett rajzolni...innen már könnyű volt..igaz, nayon rosszul éreztem magam (fránya tüdőgyulladás) és nem sikerült valami jól, viszont a csendélet felhúzta a pontom:)

köszönöm azoknak, akik nem szóltak le és próbáltak segíeni:)

2010. dec. 30. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!