Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit rajzoljak a felvételin?

Nyugi,csak én vagyok kérdése:

Mit rajzoljak a felvételin?

Figyelt kérdés

figuratív kompozíció kell, de fantázia világban.

tehát egy cselekvést kell ábrázoljon több ember között, viszont fantázia kell.

először egy parkot akartam rajzolni de abban semmifantázia.

utána egy pincért meg egy vásárlót olyan hörkörös háttérben (olyan hiptnotizáló akármiben) de azt mégsem találtam jó ötletnek.

nem vagyok nagyon jó de nagyon érdekel a rajz és művészeti iskolában szeretném fejleszteni magam, csak ahoz elöbb fel kell vegyenek

szerintetek mit rajzolhatnék, ami fantáziadús és cselekvést ábrázol?

2010. dec. 8. 12:01
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

vááh...rajzoltam valamit de ...

szerintem egy ilyen firka-firkával nem vesznek fel:-j

(ott rajzolnám meg mindenképpem nem zt vinném be)

kép: [link]

egy nagy sz@r lett, tudom:-<

2010. dec. 8. 13:23
 12/41 A kérdező kommentje:
a nőt fejet nem fejeztem be. a szempillákat még meg kell csinálnom alul és a nyakával is kell csinálnom valamit, mert ez így nemjó
2010. dec. 8. 13:24
 13/41 A kérdező kommentje:
2010. dec. 8. 13:27
 14/41 A kérdező kommentje:

hoppá mégegyszer azt küldtem. itt a jó:

[link]

kicsit elmosódott de látszik:-j

2010. dec. 8. 13:35
 15/41 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

én író vagyok, és nem tudom, a rajzban hogy működik ez, de a világ és az élet, az emberek adják az inspirációt. Szerintem ha nem vagy elégedett teljesen egyik meglévő ötleteddel sem, és úgy gondolod, nem lenne sikere, vagy meg sem tudod rendesen csinálni, akkor nem jó az ihlet.

Én mindenhová jegyzetfüzettel megyek, mert nem tudom, mikor érint meg a "múzsa". De a legtermékenyebb gondolataima kkor vannak, mikor kimozdulok, nem sietek sehová, csak sétálok és nézem az embereket, a várost. Valami előbb-utóbb megragadja a figyelmem, és megadja azt az ihletet, ami mellett semmi helye az önbizalomhiányos "na ezt úgy sem tudom visszaadni" - érzésnek.

Szerintem keresgetned kellene még azt az ihletet egy kicsit. Előbb-utóbb jön az a téma, amiről azt érzed, ezt kell lerajzolnod, vagy semmit.

2010. dec. 8. 13:58
 16/41 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. dec. 8. 14:03
 17/41 anonim ***** válasza:

Ööö...

Valóban nem tudsz rajzolni.

2010. dec. 8. 14:04
 18/41 A kérdező kommentje:
hehe...kompozítiót valóban nem tudok rajzolni +sok gyakorlatom sincs a figuratív kompozíció terén.
2010. dec. 8. 14:19
 19/41 anonim ***** válasza:

Tessék, tutoriálok ember rajzolásához:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 8. 14:56
 20/41 Saten ‫҉ ***** válasza:
Belinkeled nekünk a szerinted legjobban sikerült rajzod? Ha megteszed megmutatom az enyémet is bár én géppel szoktam dolgozni... ne tolakodásnak vedd csak szimplán kíváncsi vagyok
2010. dec. 8. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!