Ha írnék egy regényt és kisebb részletekben közzétenném a blogomban, elolvasnád?
Hát, ezzel nem mondtál el sokat.
Bocsi, de nem keltetted fel az érdeklődésem.
Ettől függetlenül valószínűleg beleolvasnék, aztán meglátjuk.
Első vagyok.
Drogos téma az elég kényes dolog..
Engem (pedig nagy könyvmoly vagyok,és imádok olvasni) a drog téma nem nagyon köt le,hacsak tényleg nem valami rendkívüli..De ilyet nehéz írni..Egy jó tanács neked:
Ha drogos lányról írsz ne keverd bele a trainspotting film részleteit,és egy Kosaras naplója című film elemeit..
Bár mint írtam drogról írni nem a legjobb megoldás,mert nagyon sok ember nem igazán kíváncsi egy olyan ember történetére aki saját magát teszi tönkre..
De ettől függetlenül ha az első fejezet megfogna olvasnám tovább..
csak egy javaslat:
látogasd meg a www.karcolat.hu oldalt, regisztrálj, aztán ellenőrizd az írásod helyesírási szempontból és töltsd fel.
Legrosszabb esetben a moderátorok visszadobják, javításra, de ha megüti a mércét akkor közzéteheted, és online olvasók tömege követné a történeted. Persze mindjárt véleményeznék is ami segíthet, hogy jobb legyen a sztori ;)
Amúgy igen. Elolvasnám :)
"A válasz megírásának időpontja: 11-21 13:34"
Ismersz a karcolat.hu-hoz hasonló más oldalt is?
Lehetőleg olyat, ami nem (csak) misztikus, fantasy művekkel foglalkozik.
Esetleg a www.moonshadow.hu vagy a www.inflatus.try.hu az Inflatus írókör lapja ;)
Tényleg tehetnél ide egy címet hogy odataláljunk az írásodhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!