Ha írnék egy regényt és kisebb részletekben közzétenném a blogomban, elolvasnád?
Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 12:38
1/20 anonim válasza:
Csak akkor ha
-nem vámpíros szarság
-ha nem unalmas
- ha már az első fejezet leköt annyira,hogy alig várjam a következő részt.
- ha nem koppintott más filmekből/regényekből
3/20 anonim válasza:
Nem az alapján döntöm el, hogy hol közlik.
Miről szól?
Ha érdel a téma, akkor beleolvasok, és ha tetszik, akkor értelemszerűen elolvasom.
4/20 anonim válasza:
Ha elég jó, akkor el. De ha unalmas szarság, akkor nem. De szerintem ez elég evidens.
5/20 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék rá. A vámpíros kritériummal viszont egyetértek.
6/20 anonim válasza:
Egy kisregényt még talán vannak akik elolvasnának szerintem folytatásokban egy blogon egy olyan szerzőtől, akit nem ismernek, de akkor is csak ha elég érdekfeszítő már a legelejétől, vagy persze ha valaki ajánlja.
7/20 anonim válasza:
Attól függ, miről szólna. Milyen témára gondoltál?
8/20 anonim válasza:
függ a témától is, de elég sokan csinálnak ilyet. akár folytatásosan posztolják, akár novellákat
9/20 A kérdező kommentje:
Most éppen egy olyan regényen dolgozom, ami egy drogos lányról szól. Próbálom elég érdekessé tenni...
2010. nov. 15. 18:44
10/20 A kérdező kommentje:
Éppen egy olyan regényen dolgozom, ami egy drogos lányról szól. Próbálom érdekessé tenni...
2010. nov. 15. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!