Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ha ez tetszik egy felnőttnek,...

Ha ez tetszik egy felnőttnek, az táncművészeti/mozgásművészeti élmény, vagy pedofília?

Figyelt kérdés

Nem tudhatom, hiszen ugye itt tudtam meg tegnap, hogy a nevelőszülő nem mehet étterembe a gyerekkel. Gondoltam rákérdezek, mielőtt lájkolom.

https://www.youtube.com/watch?v=7hINSM1PAVY

ma 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ. Ha a gyerek mozgását csodálod, az művészeti élmény.

Ha a testének a látványa vált ki kéjes érzetet belőled, az pedofília.

De te simán csak hülye vagy a kérdésed alapján.

ma 15:48
 2/5 anonim válasza:
89%

Nem ezt tudtad meg annal a kerdesnel sem, kamuzni nem kell.

Talalj valami hobbit konyorgom.

ma 15:56
 3/5 Metionin ***** válasza:
Nem mindegy, hogy szexuálisan ráizgul valaki a gyerekre vagy csodálja, élvezi a látványt, ahogy mozog.
ma 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezö: ideje lenne abbahagyni az ilyen kérdéseket, minden nap kiírsz egy újabbat.
ma 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:

13 éves, szóval biztosan nem pedofília.

Azt meg Te tudod, mi tetszik rajta. Nekem mindig tetszettek Maddie Ziegler koreográfiája, de semmilyen szexuális vonzalamt nem keltett bennem.

ma 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!