Olaj - vászon kortárs festmény helyes rögzítése a keretbe...?
Figyelt kérdés
A napokban vásároltam egy galériából egy kortárs olaj - vászon festményt. Utólag vettem észre, hogy az eredeti vászonfeszítő-keret, amin ugye még festmény részlet is van, teljesen át lett lyukasztva vászonnal együtt ( kb. 6-8 vékony szöggel ) , ahogy odarögzítették a kerethez. Ez csak a hátoldalon látszik, a festmény maga szemből hibátlan. Sajnos még nem láttam kortárs festményt ( ilyen mélységű feszítőkerettel) rögzítve, így nem értek hozzá, nem tudom mi a helyes rögzítési mód. Az lenne a kérdésem, hogy így eredetigazolás ide vagy oda, teljesen értéktelenné vált maga a festmény? :(ma 01:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!