Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Örököltünk egy lakást és elég...

Örököltünk egy lakást és elég sok porcelán (Herendi, Zsolnay, Hollóházi) és festmény van benne. Hol tudják ezek értékét felbecsülni?

Figyelt kérdés
Vannak közte nagyértékű tárgyak is és nem szeretném elherdálni. Van értelme a manufaktúrának elküldeni a képeket, vagy inkább galériákat, műgyűjtőket kellene megkeresni?
jan. 1. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Hivassatok erre szakosodott szakértöt, aki a helyszinen értékeli.
jan. 1. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A független értékbecslő ha házhoz megy elég komoly pénzt elkér, de legalább téged képvisel. Ha egy olyan cég csinálja az értékbecslést, aki fel is vásárolná, az lehet ingyenes, de lehet kevesebbre értékeli a műtárgyakat. Szerintem először küld be a tárgyakról készült fotókat értékbecslésre, mert az legalább ingyenes, és nagyjából képben leszel, hogy mik lehetnek az értékesebb műtárgyak. Ha úgy gondolod hogy megéri, akkor hívj egy független értékbecslőt, akár őt is, ha nem laksz túl messze tőle: [link]
jan. 1. 19:26
 3/4 anonim válasza:
Szia! Hol van a lakas? Nem cim! Tehat : Budapest? Akkor komnyu a helyzet! Keszits fotokat....s megmutatod az aukcios hazaknak. Valami fontos: lehet, hogy az a lrgnagyobb ertek.....ami szerinted nem az, s lehet, hogy amit nagyon ertekesnek hiszel nem az. Turelem kell hozza! Sok sikert! Egy mutargybecsus.BUEK
tegnapelőtt 08:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek a válaszokat! Már minden lefotóztam, sorszámozott termékekről van szó, azokat is fotóztam. Akkor első körben e-mailben küldöm el 1-2 helyre.

Boldog új évet kívánok! :)

tegnapelőtt 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!