Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek a festményem...

Mi a véleményetek a festményemről, illetve milyen háttér passzolna hozzá?

Figyelt kérdés

Itt van: [link]

Mi jó, mi nem jó?

Bármi kritika jöhet.

ma 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.

Talán zöĺdes háttér, mivel az elüt a többi színtől.

ma 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát én abszolút nem értek hozzá, de nekem tetszik, szerintem ügyes vagy.
ma 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyszínű. Fehér vagy fekete. Arany is jó lehet, ha van jó minőségű kéznél, különben inkább hagyd, mert sok réteg kellene, hogy csíkmentes és fényes legyen.

Ha saját ötlet, akkor remek egyébként. Milyen festékkel festetted?

ma 18:08
 4/5 A kérdező kommentje:

#3 Saját, kicsit csalva.

AI képgenerátornak részletesen megírtam, hogy mit szeretnék (realisztikus szív, macskaarc, milyen színek legyenek stb) és generáltatgattam és amelyik megtetszett az volt a kiindulási alap a festéshez.

2. képem egyébként és akril.

ma 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Az akril praktikus, ha nem tetszik a szín, átfested. Szóval próbálgass nyugodtan, bár egy ilyen színes képnél már ne adj hozzá olyat, ami eddig nem szerepel. Az aranyat csak azért javasoltam, mert az ilyen színes minták általában jól mutatnak vele, bár ahhoz tényleg nagyon jó metálos effekt kell, nem biztos, hogy akrillal megoldható.

Legközelebb mielőtt elkezdesz festeni csinálj egy vázlatot, ott találd ki a színeket meg a hátteret, arra van (többek között). Amióta rászoktam, hogy háttérrel együtt tervezem a képeimet, sokkal jobbak, azért javaslom.

Gyakorold a szabadkézi rajzot, sokkal jobb képeket fogsz tudni festeni, ha nem csak lemásolod, amit az AI mások munkáiból összeollózott neked. Persze az nehezebb, de sokkal kielégítőbb élmény.

ma 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!