Mondanátok véleményt a festményemről?
Néhány megjegyzés:
1) Nyilván maga a kép egy koppintás, de nem a "tökéletes másolat" volt a cél
2) Sosem festettem korábban, most tervezek (meg)tanulni
#3 Igaz :D
#4 Hát pont ezt végülis nem :D
Másolátnak remek. A master study kiváló módja a tanulásnak és gyakorlásnak.
Ha szabad kézzel csináltad a vázlatot, akkor sima liba, csináld tovább és majd egyszer remek saját képeket fogsz festeni. Ha csak kopíroztad a vázlatot, akkor előbb rajzolni kellene megtanulni, utána festeni. Egy rossz rajzból soha nem lesz jó festmény.
Van Gogh maga is rengeteg munkát tett a rajzolásba, ő a Bargue módszerrel tanult már felnőtt fejjel miután sok más pályán kudarcot vallott (akkor az volt az etalon a művészeti sulikban is, bár eredetileg 10-12 éves gyerekeknek, de felnőtt fejjel is kiváló tananyag). Fent van pdf-ben a neten (nyilván nem magyarul de elég magától értetődő a feladat).
Próbálkozz más stílusokkal is, a posztimpresszionizmus remek, de annyi minden más van még.
Köszi mindenkinek!
Alapvetően nem a "hamisítás" lenne a cél, hanem saját képek, de mivel ezelőtt sosem festettem, így gondoltam gyakorlásnak kezdetben pár képet kopizok kb és azon keresztül gyakorlok.
Ha egy szó szerint előttem lévő képet nem tudok kb úgy visszaadni, ahogy szeretném, akkor nem valószínű, hogy a fejemben lévővel menne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!