Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mondanátok véleményt a festmén...

Mondanátok véleményt a festményemről?

Figyelt kérdés

Néhány megjegyzés:

1) Nyilván maga a kép egy koppintás, de nem a "tökéletes másolat" volt a cél

2) Sosem festettem korábban, most tervezek (meg)tanulni

[link]

tegnapelőtt 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon ügyes vagy csak így tovább!
tegnapelőtt 21:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy, szép színes a kép, és jól mutat. Néhány ház mintha nem lenne befejezve.
tegnapelőtt 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy ne a festőállvány fiókjának a rekeszeiben keverd a festéket, hanem palettán. Vagy egy eldobható, fa, vagy műanyaglapon. Már ha nem haragszol érte😁
tegnapelőtt 22:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mintha már láttam volna valahol :D
tegnapelőtt 22:50
 5/11 A kérdező kommentje:

#3 Igaz :D

#4 Hát pont ezt végülis nem :D

tegnapelőtt 22:58
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Jó leszel hamisítónak.
tegnap 18:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha hamisításra adnád a fejed, akkor kevésbé ismert festményeket válassz, mert senki nem fogja elhinni, hogy egy eredeti Vincent Van Gogh festmény van a tulajdonodban😄 Ezek általában híres külföldi múzeumokban vannak, vagy milliárdos magángyűjtőknél.
ma 01:19
 8/11 anonim ***** válasza:
#7 Vagy régi híres festők stílusában fess, mintha egy eddig ismeretlen kép lenne! (© Sz. A.)
ma 09:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Másolátnak remek. A master study kiváló módja a tanulásnak és gyakorlásnak.

Ha szabad kézzel csináltad a vázlatot, akkor sima liba, csináld tovább és majd egyszer remek saját képeket fogsz festeni. Ha csak kopíroztad a vázlatot, akkor előbb rajzolni kellene megtanulni, utána festeni. Egy rossz rajzból soha nem lesz jó festmény.

Van Gogh maga is rengeteg munkát tett a rajzolásba, ő a Bargue módszerrel tanult már felnőtt fejjel miután sok más pályán kudarcot vallott (akkor az volt az etalon a művészeti sulikban is, bár eredetileg 10-12 éves gyerekeknek, de felnőtt fejjel is kiváló tananyag). Fent van pdf-ben a neten (nyilván nem magyarul de elég magától értetődő a feladat).

Próbálkozz más stílusokkal is, a posztimpresszionizmus remek, de annyi minden más van még.

ma 10:30
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Alapvetően nem a "hamisítás" lenne a cél, hanem saját képek, de mivel ezelőtt sosem festettem, így gondoltam gyakorlásnak kezdetben pár képet kopizok kb és azon keresztül gyakorlok.

Ha egy szó szerint előttem lévő képet nem tudok kb úgy visszaadni, ahogy szeretném, akkor nem valószínű, hogy a fejemben lévővel menne :D

ma 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!