Ilyen rajzhibát lehet javítani, vagy már esélytelen?
Mint látható, kicsit túlrajzoltam. Azaz csillag lett volna ott is, de eltontottam a formát, fehér ceruzával próbáltam javítani, de nem voltam elégedett a az eredménnyel, így aztán átsatíroztam kékkel, de így sérült a lap felülete. Hát nem szép. Vessek rá keresztet, vagy valahogy lehet még rajta javítani, szépíteni?
Én nem tudom megnyitni. A leírásból annyi derül ki, hogy addig maceráltál egy területet, amíg felszedted a papír felső rétegét. Nem nagyon van olyan technika, amivel ezt helyre lehet hozni. Hagyd ahogy van.
Ha nagyon akarod, mert a többi része nagyon tetszik, szkenneld be és javítsd ki digitálisan photoshoppal vagy más hasonló programmal.
Ha analóg módon akarod javítani, ragassz rá egy másik papírt és rajzold újra, amit az lefed (egy kicsit nagyobbat érdemes, mint a hiba mérete). Persze ez látszani fog. Használhatsz színes postit-et is, annak is megvan az esztétikája.
Legközelebb vagy vegyél vastagabb papírt, vagy ne vadulj ennyire. Érdemes először halványan dolgozni és csak akkor jobban rányomni, ha elégedett vagy a kompozícióval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!