Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen ecsetet használjak...

Milyen ecsetet használjak felhők festéséhez?

Figyelt kérdés
2024. aug. 14. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Puhát, vagy szivacsot.
2024. aug. 14. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Én eddig sima kerek keresztmetszetűt használtam, nagyon kevés festékkel, és az ujjammal maszáltam el. Nem nagyon, csak kicsit hozzáütögettem az ujjbegyeimet. Kisebb képeken fültisztító pálcikával. Mondjuk én csak sima nyári bárányfelhőket festettem, egy komorabb, szürke, viharos éghez azért súlyosabb felhők kellenek.

YouTube-on biztosan találsz jó tutorialokat mindenféle fajta festékhez. Amit fentebb írtam, azt akril festékkel csináltam, valószínűleg temperával is működik.

2024. aug. 15. 17:07
 3/4 Zohonyai Balázs válasza:
Minél nagyobbat. Bár a felhők innen nézve kicsinek látszanak, mire felérsz hozzájuk óriásiak lesznek. Egy normál ecsettel tovább tartana lefesteni, mint ameddig egyáltalán léteznek. A festékszóró jobb választás lehet, de úgy sem végzel hamar.
2024. aug. 17. 09:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Technikától függ.
szept. 13. 23:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!