Miért van minden kiállításmegnyitón legalább 2-3 borpotyázó?
Figyelt kérdés
Vannak jól ismert figurák, nem kellemes személyiségek, mégse tesz ellenük senki semmit.máj. 29. 22:02
1/6 anonim válasza:
Fogadásokon, megnyitókon mindig vannak potyázók.
2/6 anonim válasza:
Ezt csak zártkörű megnyitóval lehet elkerülni. Ha nem kötekednek, nem tudsz ellenük tenni semmit.
3/6 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy "potyázó"? Értem, hogy azt, aki csak a borért megy, de ha nem okoz senkinek kellemetlenséget, nem tudod kizárni, főleg, ha normálisan öltözött. Ami a kiállító művészekre nem föltétlen jellemző.
4/6 anonim válasza:
Ez teged meglep, kedves kérdező? A mai világban? A mai Magyarországon?
5/6 anonim válasza:
Elég sok fogadásra jártam külföldön. Ültetett fogadások kivételével ott is mindig voltak potyázók.
6/6 anonim válasza:
Valszeg valakinek a rokona, haverja, párja.
Vagy valami szakmabeli.
Szerintem olyan nincs aki csak a piáért megy, inkább az, hogy azért iszik hogy ne érezze magát kínosan.
Ez minding borzalmas kannásbor, és ha megengedheted magadnak, hogy kiöltözöl, meg elmész, általában csak futná szutyok borra is.
Ja és művészeti körökben sok a pofozni valóan irritáló figura. Ehhez még innia se kell. Sok színjózanul is kiállhatatlan tudálékos idióta.
Egy pohár bor után talán könnyebb is elviselni ezeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!