Mi a véleményetek róluk?
Figyelt kérdés
Nyári Alizról és Nyári Editról2010. okt. 27. 11:00
1/5 anonim válasza:
Uhh, Editnek szerintem egy kicsit "agresszív" a feje, emiatt ellenszenves volt nekem elsőre. A két lány egymás mellett teljesen az "elkényeztetett libák" benyomást keltették, aztán láttam őket nyilatkozni az After-X-ben, és ott már sokkal szimpatikusabbak lettek, szerintem többet kellene így szerepeltetni őket, mert a színpadi megjelenésük szerintem másoknak is unszimpaikus lehet. Hangjuk az van, ehhez nem fér kétség, bár Edit szeritem néha modoros (nagyon modoros), és most szombaton nagyon hamisak voltak az első dalnál.
Nem hiszem, hogy fokok rájuk bármikor is szavazni, de jól énelkelnek, szívesen hallgatom őket.
4/5 anonim válasza:
Anyira nem szimpatikusak nekem, amit meg egy tv-s szereplonel sem ereztem...Fogalmam sincs, mi valtja ki ezt belolem, de rajuk nezek es egyszeruen taszitanak. Viszont, mindezek mellett el kell ismernem, hogy tehetsegesek es szinpadra szulettek, hisz a kulsejuk is meg van hozza, hogy befussanak.
5/5 A kérdező kommentje:
olyan rossz hogy ki estek:((((((((((((( nagyon szomorú lettem miatta:(((((((((( ti nem?
2010. okt. 30. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!