Ki készítette ezeket a szobrokat, lehet tudni róluk bármit is?
Hogy találhatnék információt és nagyobb felbontású képet ezekről a szobrokról?Bármilyen információnak örülnék.
Persze! Megnyitod a képet, kimásolod az url címét. Nyitsz egy google-t, beírod. Általában ennyi már elég is, hogy kiadja, nálunk itt most nem ment, menjünk rá a kép alapján való keresésre. Innentől kezdve csak az oldalakat kell végig nézni... mint kiderült a képet "tooth worm"nek becézik, így hát rákerestem arra de mivel nem volt kedvem kideríteni ki csinálta inkább csak arra hajtottam legyen egy nagyobb képed róla. Nézem a képeket... és az egyik kép alatt láttam, hogy valami 18 századról magyaráznak rámentem: [link]
Innentől kezdve meg poén volt megtalálni a két fogat közelről.
Végül is erre a "tooth worm" kulcsszóra voltam kíváncsi.Már csak azért,mert szeretek magam is utána nézni a dolgoknak.A képek amiket linkeltél azok nagyon jók.
Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!