Szerintetek van tehetségem a rajzoláshoz?
2023. aug. 21. 16:57
1/18 A kérdező kommentje:
*illetve nem másoltam, inkább csak egy alap volt.
2023. aug. 21. 16:58
2/18 anonim válasza:
Van.
De más fejet is tudsz rajzolni?
5/18 anonim válasza:
Ez nem igazán értékelhető. Ordít a képről hogy ezt egy fotóról másoltad. Így is van benne nem egy elrajzolás. Próbálj meg 3d ből 2d be rajzolni. Abból egyrészt jobban látni hogy hol tartasz jelenleg, másrészt sokkal eredetibb dolgok jöhetnek létre.
6/18 anonim válasza:
Folytasd csak, keress tanulmányokat, könyveket, hogy megtanuld a helyes anatómiát, nézz technikákat árnyékoláshoz stb. Bár nem tudom, mióta rajzolsz, ne add fel, ha szereted csinálni.
7/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm midenkinek a pozitív visszajelzéseket és építőkritikát!♡
2023. aug. 22. 01:34
8/18 anonim válasza:
Van hozzá tehetséged, ha gyakorolsz még ügyesebb lehetsz.
9/18 anonim válasza:
Van, de hogy mennyi, azt laikusként nem tudnám megmondani.
10/18 anonim válasza:
Nem feltétlenül tehetség kell a rajzolához, de szorgalom, kitartás lényeges.
Egy rajz megítéléséhez nem árt tudni a korát annak aki rajzolta. Mióta rajzol és tanul-e valahol.
Ezek az infók nélkül csak találgatni lehet. Jó néhány rajzok értékeltem már, főleg fiatalok és gyerekekét.
Így azt mondanám jó, de van min fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!