Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mennyit keresnek az utcazenész...

Mennyit keresnek az utcazenészek óránként, egy nap alatt?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy átlagosan mennyit keres egy utcazenész egy óra/nap alatt sima hétköznapi forgalomban, mert néhányról nem tudom elképzelni, hogy annyi, amennyinek beállítja. Nyilván olyanra gondolok, aki legalább egy népdalt el tud játszani. Leginkább a megszokott hangszerek érdekelnek, tehát gitár, furulya, hegedű, szintetizátor, dob, handpan. Nem akarok bántani senkit, nem is zavar; csupán érdekelne.
2023. ápr. 2. 05:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10

Na és?Attól még magyar az beszélte a magyart...

Egyébként az írásod alapján úgy látom,hogy valamiért ellenérzést vált ki belőled az ha valaki nem köpdösi meg a magyar műveltséget.Szerintem jót tenne neked ha hallgatnál egy kis népzenét.Ha mást nem is,akkor csak ezt a kis részletet ajánlom figyelmedbe.Alig 20 másodperc:

[link]

További szép napot!

2023. ápr. 2. 16:37
 12/13 anonim ***** válasza:
kulturáltabb vagyok, mint az átlag magyar, de fideszközeli túlhájpolt népieskedő dologgal nem töltöm az időm
2023. ápr. 2. 18:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Csak a népdalt éneklőknek szoktam adni, esetleg annak, aki komolyzenét játszik.

Ne oktassatok ki, tudom, hogy nem ez volt a kérdés.

2023. ápr. 4. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!