Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Utcai zenész szeretnék lenni!...

Utcai zenész szeretnék lenni! Mit kell tennem?

Figyelt kérdés
Gitáron játszok már évek óta, és mindig is vágyam volt, hogy egy kisvárosban zenélhessek az utcán,csak kedvtelésből, hogy örömet szerezzek a szürke hétköznapokat élő embereknek. Namost az a problémám, hogy kell valamilyen engedély. Az a kérdésem hogy honnan tudom beszerezni, meddig érvényes, mindenki megkapja-e, és mennyibe kerül? Köszi a válaszokat!

2012. máj. 29. 01:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Önkormányzat-függő, ott kell (vagy van olyan település ahol nem kell) engedélyt kérni, ebben leírni, hogy konkrétan hol, mettől meddig akarsz zenélni.

Budapesten közterület-használati engedélynek hívják, kb. 200 Ft-ot is elkérhetnek egy négyzetméterért (de van ahol és akinek ingyenes) naponta. Aluljáróban pedig tilos a zenélés.

Minden település maga dönt erről a kérdésről.

2012. máj. 29. 02:41
 2/8 anonim ***** válasza:

fuu ha nagyon le leszek égve anyagilag, néha betársulhatok?

én is gitározok, meg egy nagyon nagyon picit kornyikálni is tudok:D

melyik városban fogsz?

2012. máj. 29. 07:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én Szekszárdon akarok :D
2012. máj. 29. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:

:(

Én meg Szegeden

hát ha egyszer ide vándorzenészkedsz, szólj:D

2012. máj. 29. 17:17
 5/8 anonim válasza:
Azá válni.
2012. máj. 30. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:

"hogy örömet szerezzek a szürke hétköznapokat élő embereknek"

Az emberek többségét idegesítik az utcazenészek.

2012. jún. 1. 00:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Az engem nem érdekel,hogy te nem szereted. Akit idegesít, az is elmegy mellettem fél perc alatt szóval nem téma.
2012. jún. 1. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

"Az engem nem érdekel,hogy te nem szereted"

Ki mondta, hogy nem szeretem? Azt mondtam, hogy az emberek többségét idegesíti. Furcsa, ha valaki arra vágyik, hogy egy megvetett szerepet tölthessen be.

2012. jún. 2. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!