Téged felidegesítene ha valaki (nem előnytelen) képet készíteni rólad?
Tegyük fel, éppen vársz a villamosra a Blahán, majd jön egy srác/csaj és lefotóz téged. Mit váltana ki ez belőled? Reagálnál rá? Vagy egyszerűen csak semmit nem tennél?
Kérlek őszintén válaszolj. Tehát az, hogy azonnal kiütnéd a kezéből a gépet és utána földhöz vágnád, majd magát a fotóst is az nyilvánvalóan nem egy őszinte válasz. Mert biztos nem tennéd meg.
Ha meg igen akkor van számodra egy rossz hírem.
Helyzetfüggő. Szerintem alapvetően nem zavarna, ha normális a fotós és a szitu. Egy rendes fényképezőgéppel járkáló valaki azért valószínűleg kérne engedélyt. Jó eséllyel ezernyi YouTube-videó hátterében benne vagyunk már így is.
De ha mondjuk alulöltözött nő lennék (férfi vagyok, általában túlöltözött) és felajzott képet vágó tinik látványosan elkezdenék megörökíteni a látványt, akkor azt zaklatásnak venném.
Bárcsak rólam készülne jó kép.
Magamon kívül nem igazán tudnak olyat készíteni, ami vállalható. :/
Köszönöm a válaszokat és a szavazatokat. Heteshez fordulnék egy kérdéssel:
Például ha viszontlátnád magad egy Instant gramm posztban, vagy Titok videóban? Zavarna?
Nem feltétlen szemből fotózott képre, és ultra közelire (arc) kell gondolni, oldalról, hátulról, fentről fotózott stb.
7-es vagyok
Egyáltalán nem zavarna, egyrészt valszeg nem engem fotózott célirányosan, másrészt azzal a tudomással megyek ki az utcára, hogy bárki fotózhat bármit, és akarva-akaratlanul rákerülhet az ember 1-1 képre.
Köszönöm a választ! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!