Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen művészeti alkotások...

Milyen művészeti alkotások vannak, amik a bosszúról, bosszúállásról szólnak?

Figyelt kérdés
Filmeken kívül jöhet minden, vers, irodalom, képzőművészet (festmény, szobrászat), zene, stb. Köszi!
2023. febr. 3. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#10.

9. vagyok

Kérdésedre íme a válasz:

A "Fulvia BOSSZÚJA" című festmény Fancisco Maura Y Montaner műve.

Elégedett vagy?

2023. febr. 12. 12:54
 12/14 anonim válasza:

#11.

10. vagyok. Nem vagyok elégedett, mert kettő napba tellett, hogy elismerd a tévedésedet. Pedig annyit kellett volna csak írni, kettő nappal ezelőtt, hogy "- Ja tényleg, tévedtem!". Ezek szerint te egy ilyen ember vagy. Van ilyen, tudomásul veszem.

2023. febr. 12. 13:28
 13/14 anonim ***** válasza:

#Kérdező! #Moderátorok! #Felhasználók! #Mindenki! #Anyám!

11. válaszadó vagyok.

Elnézést és bocsánatot kérek azért, amiért elhamarkodott módon, megtévesztően helytelen választ adtam a Kérdező által feltett kérdésre, majd a válaszfolyam során egy újabban felmerülő kérdésre pedig csak késve adtam választ, mely szerint elismerem, hogy tévedtem. Nem tehetek róla, ilyen ember vagyok.

Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa!

2023. febr. 12. 14:55
 14/14 anonim válasza:

#13.

12. vagyok.

Semmi gond, én biztosan megbocsátok neked, de tanulj a dologból, legközelebb tájékozódj jobban, mielőtt hülyeségeket írsz!

2023. febr. 22. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!