Könyvet szeretnék csinálni, valami segítség?
Barátom elég durva verseket ír, és mióta velem van nem igazán ír, amit nagyon utálok, és úgy gondoltam, hogy összegyűjtöm a verseit és csinálok belőle egy könyvet.
De nem tudom hogyan. Nem ilyen saját kezűleg gyártottat akarok, hanem ilyen igazi könyvet.
Nem tud valaki valami boltot, vagy internetes oldalt, vagy nincs valami ötletetek hogyan csináljam ?
szakdogakötés az egy tök egyszerű borítás semmiség az egész. szinte futósoron legyártják (képletesen) a borítót és kb 10-15 perc alatt beleapplikálják a papírt. Amúgy nyomtatni tleg neked érdemes, megformázni stb.
megkérdem hugit tuda e segíteni vagy valakit. Múltkor voltam vm nyílt napon sulijában és elég sok szép munkát láttam. többnyire könyveket kötöttek újra, vagy készítettek nekik új borítót.
Most találtam egy nyomdát, írtam nekik e-mailt.
Azt mondták meg tudják csinálni, árat viszont nem tudott mondani, mert választani kell papírfajtát, borítást, meg méretet, és hogy majd menjek be és mutat mintákat.
Remélem nem lesz nagyon drága, mert mindenféleképpen meg akarom csinálni neki.
Azért Kamumail tényleg beszélj tesóddal, aztán majd írj(:
köszönöm a segítséget!
noh, húgomat lehet érdekli, bár nem sok ideje van, azt mondta, hogy tudnia kell mit hogy akarsz, papírkötés bőrkötés stb, ettől függ az anyagköltség és maga a munkadíj is, hogy milyet akarsz stb.
majd ha a nyomda válaszolt akkor írj, hogy érdekel e, akkor összekötlek húgommal mailban vagy vmi hasonló csatornán és megbeszélitek, hogy lesz e valami vagy sem.
Na Kamumail, voltam nyomdában, és hát kicsit leesett az állam.
Azt mondta a pasas hogy maga a kötés oylan 5 ezer ft plusz még a nyomtatás papír meg ezek...
Szóval sztem elvetem az ötletet..
Sima iylen kemény papír előlapra gondoltam.
Kérdezd már meg tesód hogy ő kb mennnyié csinálnná meg.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!