Hol tudnám eladni a grafikáimat?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta foglalkozom plakát, cég logó tervezéssel hobbiból. Van egy pár olyan ismerősöm akinek van saját szórakozóhelye, és amikor meg hirdettek valami bulit akkor velem csináltatták meg a plakátot. Nem horror árat kérnék érte, de azért túl olcsón sem akarom eladni a munkáimat mert én nem az a kategória vagyok aki fel megy a pinterestre letölt egy háttérképet és rá írja a szöveget :D Én tervezek meg rajta mindent. Van hogy egy plakátot órákig szerkesztek. A kérdésem tehát az lenne hogy hol, kiknek tudnám ezeket eladni. Az a baj hogy a leg több szórakozóhelynek már van grafikusa :/ nyílván nem ebből szeretnék megélni, csak a plusz pénz mindig jól jön. Leg inkább olyan emberek válaszát várom akiknek van ebben tapasztalatuk. Köszönöm a válaszokat.2023. jan. 2. 06:46
1/2 anonim válasza:
Nézz körbe a fiver-en, mint grafikus dizájner, tedd felmpár munkádat, stb, és lehet külföldi munkákat csinálni inkább.
2/2 anonim válasza:
A cégek profikkal dolgoztatnak, akik mindig a legújabb technikákkal dolgoznak, teljes, a cég projektjeit felölelő terveket rövid idő alatt elkészítenek, kibiteleznek. Kiépített kapcsolatrendszerrel. Profin tudják tudják promottálni a kínálatukat.
Nem közösségi oldalon kérnek tanácsot más dilettánsokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!