Nem tudom eldönteni mit rajzoljak előszőr. Mi alapján döntsek?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ötletem van és képtelen vagyok dönteni. Elkezdtem filmek alapján rajzolni, de közben kitaláltam, hogy körbejárom a várost és különböző helyeket megörökítek pl. a piacot, a fürdőt, a főteret stb.
Melyikkel kezdjem vagy mi alapján döntsek?
2022. nov. 8. 21:26
1/3 anonim válasza:
A főtéren a piac mellett egy medencébe ölnek egy boszorkányt...
2/3 anonim válasza:
Vázlatfüzet, esetleg tematikus vázlatfüzet. Egy azoknak a skicceknek, amiket szabadtéren rajzolsz, egy a filmes fanartoknak.
3/3 anonim válasza:
Amihez éppen kedved van, a kedv, érzelmek és társai adnak egy drasztikus löketet a teljesítményben.
A rajzok csoportosítása az más + utólag megoldható mappákba, genotjermekbe rakva
Lényeg: adott dolog/téma külön lapon legyen (dátum nem rossz, ha van rajtuk, akár hátulján)
Akárhol vagyok, mindig van nálam lap, eszköz, mert ha jön az ihlet, kedv, akkor nem tartom magamban.
Van egy pár mappányi vázlatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!