Milyen ez a rajz?
2022. nov. 7. 14:42
11/16 anonim válasza:
Szerintem elég kezdetleges, mintha csak paint-el rámentél volna olyan színekkel, amik amúgy megsúgom a természetben nem igazán lelhetőek fel, pl. az az élénk zöld. Ha még másolnod is kellett ezt az egyszerű alkotást, akkor méginkább azt kell mondanom, hogy kezdetleges. A korod pedig számít. Egy 12-3 évestől ez egy okés, sőt egész jó alkotás, de egy 20-25 évestől már gyerekes. Mondjuk én művészetibe jártam, s ott már a 8-9 évesek is dobtak ilyet össze ceruzával is nem csak szerkesztővel.
12/16 A kérdező kommentje:
"Én ilyen rajzot 6 éves tudtam úgy, hogy nem volt még digitális technika."
Azt nagyon nehezen hiszem, de akkor se sértegetni.
2022. nov. 7. 20:28
13/16 A kérdező kommentje:
32 éves vagyok. Amúgy meg kíváncsi vagyok, mit vártak tőlem (és tudtok-e jobbat).
2022. nov. 7. 20:38
15/16 A kérdező kommentje:
Igen.
2022. nov. 23. 18:58
16/16 anonim válasza:
Tehát jól értem, hogy gyakorlatilag csak a színválasztás a te munkád? Mindezt 32 évesen? Hát akkor ez pocsék.
És 32 évesen ilyen nehezen viseled a kritikát, amit így átolvasva teljesen jóindulattal kaptál, hát az még pocsékabb.
Lehet, hogy én vagyok a legkeményebb, az itt hozzászólók közül, de az élet nálam ezerszer keményebb lesz veled, ha még nem volt, mert egy búra alatt éltél eddig... Majd megtanulod, gondoltam, nem árt, ha szólok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!