Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » 1 átlagos haiku költő élete...

1 átlagos haiku költő élete során kb hány verset ir?

Figyelt kérdés

Üdv ez ugye sokkal rövidebb mint 1 átlagos vers, szerintem megfogalmazni is könnyebb . Egy átlagos haiku költő mennyit ir meg pályafutása alatt? Több ezret, vagy még többet?

Vannak költők akik csak a haiku-ra "specializálódtak" és csak azt irnak? köszi

2022. szept. 17. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Naponta 3at.
2022. szept. 17. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
A haiku egy olyan versforma, amit viszonylag könnyű felhasználni. Így sok olyan ember is ír haikukat, aki egyébként nem pályázik költői babérokra.
2022. szept. 17. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudja szösz, szerintem nem olyan egyszerű haikut írni. Elég szigorú a szabályozás, és úgy megfogalmazni, hogy legyen tartalma is... Részemről le a kalappal.

Több száz saját versem van, és az összesből egy darab haiku, az is csak azért mert épp volt egy pályázat, és ki akartam próbálni.

2022. szept. 17. 21:33
 4/5 A kérdező kommentje:
3-as én szerintem a haiku könnyebb , de mindenki más,én amatőrként elkezdtem verset irni unalomból január óta van 4-5 a poet.hu-n. 3 napja meg belepróbáltam a haikuba, abból már van hat... :) nekem ez könnyebben megy, ha érdekel irj elküdöm a linkeket. De persze mint irtam nem vagyunk 1 formák mindenkinek más megy, természetesen, ne profi szintü haiku-im vannak.
2022. szept. 18. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, a poet.hu-n egy versem van csak fent, nemrég regisztráltam, most saját oldalon gondolkodom (ahol nem kell napokig várni a megerősítésre) vagy fb vagy blog formában. Csak még az írói álnevem kell kitalálnom (nem akarom, hogy csak azért dícsérjék, mert valakivel jóban vagyok, hanem őszinte véleményeket szeretnék). Van olyan nap, hogy klasszikus formából hármat is megírok, nekem egyszerűbb. Szívesen elolvasnám a haikuidat.
2022. szept. 18. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!