Milyen nevet adnál ennek a két macskának?
Egy történetet írok/rajzolok kóbor macskákról és szeretném ha adnátok ötleteket a nevekhez.
Az egyik fekete szőrű, sárga szemű kandúr. Forró vérű, mindig keresi a bajt, verekszik és állandóan a hülyeségeken jár az esze.
A másik egy rozsda vörös cirmos, szintén kandúr, zöld szemekkel. Higgadtabb és nyugodtabb természetű. Nehezen lehet kihozni a sodrából, de ha ez sikerül valakinek, akkor nincs kegyelem...
Szóval ennek a két macsnak keresek nevet. Jó lenne ha magyar szó lenne a nevük, ami kívül és belül is illene hozzájuk. Magyar szó alatt azt is értem, hogy lehet akár étel név vagy egy tárgy vagy bármi ami csak illik hozzájuk. Azt szeretném hozzá tenni, hogy ne "Pömi" meg "Panka" nevekben gondolkodjatok. Nem cuki cicákról van szó.
A válaszokat előre is köszönöm!
Na de most írok egy példát, hogy milyen nevekre gondolok.
Van egy fekete fehér macska. A lábszára fele fehér, felfelé meg fekete. Olyan mintha egy zoknit viselne. A természete butácska, lökött de szeretni való személyiség. Tehát a neve az is lehetne, hogy Zokni. Illik rá kívül és belül is.
derendesvagy:D
köszi h megbocsájtasz:D és igen okoskodó vagy...de énis megbocsájtok neked és még gondolkodok pár néven:D
na akkormeg?:D mi már nem is kellünk:D
de én maradok a cseresznyénél;)
vörös: Pumpaarcú
Fekete: Lefolyófejű
Utolsónak: Ha ha ha
Egyébként tényleg elég nehéz neveket kitalálni. Ezért kérem a segítséget, hátha ti tudtok egy kicsit segíteni, de azért én is próbálkozok. Ez nem azt jelenti, hogy ti már nem is kelletek. Írhattok még nyugodtan normális ötleteket.
Halál: Vöröshalál, Feketehalál
Rák és Tumor, esetleg Ótvar és Pudva(ez majdnem olyan, mint a Timon és Pumba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!