Kinek adnátok a kajátokból inkább? (Csak egy választás van. ) Egy csöves bácsinak vagy egy kóbor kutyának/macskának? Melyik érdemli meg szerintetek az ételt jobban és miért?
Egyértelműen a csöves bácsinak. Ha valaha megis volt a hatalma, hogy segítsen magán, az már rég a múlté. Ugyanolyan kiszolgáltatott mint az állat, vagy méginkább. Egy macska akármilyen kiszolgáltatott, azért még tud fogni madarat vagy egeret és fog is.
Az indokom pedig: Mert ember vagyok és keresztény.
Emberi DNS-e van.
Egyébként szerintem az állatok inkább tudnak segíteni magukon, egerésző macskát már láttam, de egerésző csövest még nem.
Hát így első olvasatra, hogy "csöves bácsi", majdnem mindenkinek egy önhibáján kívül sanyarú sorsra jutott idős, magán segíteni képtelen apóka juthat eszébe.
De ez a "bácsi" akár egy a családját terrorizáló, alkoholista, munkakerülő, esetleg később hajléktalan társait kifosztó, erőszakos fószer is lehetne, aki elküld a k... anyádba, amiért nem pénzt adsz neki, hanem kiflit.:(
A csövesnek ad az állam havi 30-40e Ft-ot a mi pénzünkből. PLussz ingyen lakhat a szállón, plussz ingyen kap étkezést is, napi 1x meleg ételt.
A kóbor macska mit kap az államtól?
"A csövesnek ad az állam havi 30-40e Ft-ot a mi pénzünkből."
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!